Faillissement verkoop auto’s

Het veilen van producten die uit een faillissement verkoop voortkomen blijft immens populair. Zo ook faillissement verkoop van auto’s. De auto’s worden zowel online als offline geveild. Maar waar kunt u een dergelijk faillissement verkoop van auto’s nu eigenlijk vinden? Wij helpen u met deze vraag door een overzicht van online veilingenhuizen te geven die zich bezighouden met o.a. faillissement verkoop van auto’s.

Online veilingen

Onderstaand overzicht is een opsomming van de meeste populaire bedrijven. Er zijn een hoop verschillende partijen die online veilingen voor auto’s aanbieden. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden zullen wij slechts een paar van deze bedrijven bespreken.

 
Autoveiling.nl
Autoveiling.nl is een partij die zich bezig houdt met verkoop op basis van business to business. Dit houdt in dat je als particulier niet in staat is bent om mee te doen aan de veilingen. U kunt dan ook alleen meedoen aan veilingen als  u in het bezit bent van een geldig KVK nummer en als u aangesloten bent bij de RDW.

Fleetselect.nl
Fleetselect richt zich net als autoveiling.nl voornamelijk op de zakelijke markt. Op hun site wordt verzocht aan particulieren om contact op te nemen per mail of telefonisch. Of dit betekent dat je als particulier toch mee kunt doen wordt niet vermeldt. De auto’s die worden aangeboden door fleetselect zijn voornamelijk afkomstig van leasemaatschappijen, importeurs, fleetowners en banken.

Autorola.nl
Autorola.nl is een online autoveiling site waar u , in tegenstelling de voorgaande bedrijven wel als particulier mee kunt bieden. Op autorola kunt auto’s kopen en verkopen. De auto’s die worden aangeboden op deze site zijn dus niet perse afkomstig van faillissement verkoop auto’s.

bva-auctions.com

Ook Bva-auctions is openbaar en dus door zowel bedrijven als particulieren te gebruiken . De meeste auto’s die hier aangeboden worden zijn afkomstig van uit faillissement verkoop en van curatoren en banken.

Belangrijk om te weten

Houdt u er altijd rekening mee dat  er in de meeste gevallen een toeslag berekent wordt over het bedrag waarvoor u de veiling heeft gewonnen. Het is dus verstandig om van te voren te informeren of deze toeslag aanwezig is en om welk bedrag of percentage het gaat.Neem dus altijd deze toeslag mee in de berekening van het maximaal door u uit te geven bedrag!

Binnenkort meer over faillissement verkoop auto’s

GD Star Rating
loading...
Faillissement verkoop auto's, 8.3 out of 10 based on 4 ratings

Comments are closed.